Hjem->Robotter - vejledning->Skema for ibrugtagningskontrol af robotter

Skema for ibrugtagningskontrol" af robotter

Ibrugtagningskontrollen for nye robotter (og andre maskiner) er lige så lovpligtig som jeres eftersyn af stiger, kraner, personlige værnemidler, og vi har gennem årene set mange ulykker, der kunne have været forhindret af en simpel ibrugtagningskontrol.

Skemaet er udviklet af Maskinsikkerhed ApS over flere år, og har til formål at hjælpe en virksomheds arbejdsmiljø-organisation, i samarbejde med en dygtig teknisk organisation, til selv at lave ibrugtagningskontrollen.


Maskinsikkerhed har på kurser ude i virksomheder trænet over 200 arbejdsmiljø-repræsentanter (+ håndværkere, ledere mv) i at bruge et simplere skema, til maskiner generelt. Herefter klarer virksomhederne langt de fleste ibrugtagningskontroller af simplere maskiner selv.

Som supplement til vejledningen "Robotter" har vi vedlagt et checkskema designet til ibrugtagningskontrol for robotløsninger.
Der kræves en del forudsætninger for at kunne gennemgå et komplet robotanlæg, og det er vores erfaring at kun større virksomheder med en del roboterfaring, kan løse hele opgaven uden assistance fra specialister.
Men med lidt undervisning kan de fleste virksomheder tage en større og større del af opgaven selv, og så kun bruge Maskinsikkerhed til de mere specielle emner.

Ibrugtagningskontrol skema - klik her

"Maskinsikkerheds specialister gennemgår jeres første robot, så klarer i selv det meste på de næste".

Pris for et heldagskursus "Ibrugtagningskontrol og eftersyn af robotter" ude i en virksomhed:
DKK 19.000,00 + moms.


Maskinsikkerhed ApS tilbyder 2 andre kurser for robotfolket:

Et dagskursus om robotter og sikkerhed:
Kurset kan også afholdes ude i virksomheden (for max 16 deltagere), for DKK 19.000,00 + moms.

Bliv eksamineret robot-integrator:
Kurset kan også holdes ude virksomheden: Ring og hør nærmere.

Maskinsikkerhed udbyder mange andre kurser om maskinsikkerhed, CE-mærkning, el og sikre styringer, ATEX og eksplosionssikring og meget andet: Se mere om vores kurser her: eller ring til os på tlf 4447 3156

Hvad kan vi ellers hjælpe jer med, vedr robotter

Når Maskinsikkerhed kontrollerer nye maskiner, kan vi finde på at bruge andre skemaer:
Når vi skriver under på at udstyret til den nye fabrik i Kina, eller jeres nye procesanlæg, er helt i orden og I kan betale sidste rate, tager vi ansvar for jeres kommende arbejdsmiljø og sikkerhed, og at I har fået det I har betalt for.
Den gennemgang er så væsentligt mere omfattende, og laves af specialister på det konkrete område.

   

Maskinsikkerhed ApS ▪ Lejrvej 17 ▪ 3500 Værløse ▪ Telefon: 4447 3156 ▪ E-post: info@maskinsikkerhed.dk
Afdelinger i Værløse ▪ Odense ▪ Esbjerg ▪ Randers