Webinar: CE-FORUM inkl. foredrag om Brexit
1 marts, 2021

Webinar 16. juni 2021: Maskindirektivets afløser er på vej. Nyt om den kommende Maskinforordning

EU-Kommissionen har sidst i april udsendt forslag til Maskindirektivets afløser, i form af ”Forslag til Forordning om maskinprodukter”.

Nogle af de foreslåede ændringer skal bare tages til efterretning, fx at bilagsnumre foreslås ændret, mens andre ændringer, fx nye krav til typeafprøvning, skal planlægges i rigtig god tid.


Endelig er der punkter, hvor køberne formodentligt vil stille krav om før Forordningen træder i kraft, fx krav om hackersikring.

Maskinsikkerhed ApS’ Hans Morten Henriksen vil på et webinar d. 16 juni 2021 14.00 -14.45 kort orientere om, hvad vi allerede nu ved om den kommende Maskinforordning, og hvad vi forventer der vil komme til at ske; forventet tidsplan, hovedelementer fra forslaget og hvor der kan forventes justeringer.

Desuden fortælles der kort om forslaget til forordningen om IA (Artificial Intelligence) i forbindelse med maskiner, samt dens sammenhæng med forslaget til Maskinforordning.

Målgruppen for webinaret er jer hos maskinfabrikanter og maskinbrugere, der har ansvar for, eller deltager i jeres virksomheds produktudvikling, jer der har opgaver vedrørende CE-mærkning jf. Maskindirektivet og evt. andre interesserede.

Webinaret er gratis.

Tilmeld dig her