Webinar: Nyt om ansvar vedr CE-mærkning af maskiner. (AFHOLDT d. 8 september 2021)
14 June, 2021
Safexpert Online Demo (AFHOLDT)
11 October, 2021

Klippekort test

kr. 1,00

Spar tid og få øjeblikkelig rådgivning – lige når du har brug for det

Et klippekort er et tilbud til de virksomheder, der jævnligt benytter vores konsulentassistance. Et klippekort giver nem og hurtig rådgivning, når der er brug for det.

Ofte står virksomheden med et mindre problem, der hurtigt kan løses ved  en enkelt oplysning eller hurtig vejledning. Dette klares hurtigt og let via

klippekortet, som giver adgang til telefonisk rådgivning eller rådgivning per e-mail.

Category:

Beskrivelse

Spar tid og få øjeblikkelig rådgivning – lige når du har brug for det

Et klippekort er et tilbud til de virksomheder, der jævnligt benytter vores konsulentassistance. Et klippekort giver nem og hurtig rådgivning, når der er brug for det. Ofte står virksomheden med et mindre problem, der hurtigt kan løses ved en enkelt oplysning eller hurtig vejledning. Dette klares hurtigt og let via

klippekortet, som giver adgang til telefonisk rådgivning eller rådgivning per e-mail. Med et klippekort er betaling og aftaler klaret på forhånd, og det giver hurtig adgang til konsulentydelsen. Virksomheden undgår forsinkelser i projektet, vi giver svar på forespørgslen med det samme, og de igangværende aktiviteter fortsætte.

Klippekortet giver også et godt overblik over konsulent-forbruget. Ved køb af klippekort aftaler vi, hvem der i den pågældende virksomhed må benytte klippekortet, så der er klare linjer både i virksomheden og hos os.

 

Bestilling af klippekort

Et klippekort bestilles ved at sende en e-mail til klippekort@maskinsikkerhed.dk. Det kan herefter tages i brug med det samme.

Brug af klippekortet

  • En konsulenttime svarer til 60 minutter; klippekortet benyttes på minutbasis
  • Brug af klippekort uden for åbningstid, i weekender og helligdage er inkluderet i begrænset omfang til samme takst
  • Klippekortet benyttes til rådgivning både telefonisk og per e-mail

Gyldighed

Klippekortet er gyldigt i to år fra udstedelsesdatoen.