Offshore: Olie, Gas og Vind

Maskinsikkerhed ApS giver fuld rådgivning til olie, gas og vind offshoreprojekter

Kravene til indretning af maskiner og udstyr er de samme på faste offshore-platforme, som de er på fastlandet, hvor Maskinsikkerhed ApS er anerkendt som specialister i maskinsikkerhed og CE-mærkning, Maskindirektivet, Trykudstyrsdirektivet og ATEX-indretningsdirektivet.

For offshoreprojekter kender vi krav og regler fra både Maskindirektivet og de relevante direktiver fra NORSOK, API mv. og rådgiver om designgrundlag, konkrete løsninger og dokumentation.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

    Sikre maskiner
  • Med udgangspunkt i HAZOP og risikovurdering kommer vi med praktiske løsninger, der omsætter kundekrav og lovtekst til velfungerende og sikre maskiner, anlæg og udstyr.
  • Køb og salg af nye maskiner
  • Vi rådgiver både køber og leverandør af maskiner og udstyr efter gældende lovkrav og kommer med praktiske løsninger til: Udbudsmateriale, aftalegrundlag, tilbudsvurdering, designgrundlag, designhjælp, dokumentation, brugsanvisninger mv.
  • Opgaver kan variere fra simple løfteåg, hydraulikstationer, pumpeanlæg og komplette maskiner og procesanlæg til ATEX-zone 0, 1 og 2.
  • Ombygning af eksisterende maskiner og udstyr.
  • Udarbejdelse af komplet dokumentationspakke efter ombygning af anlæg og maskiner
  • Anlæg, der har været ombygget væsentligt, skal have ny dokumentation og brugsanvisninger i henhold til Maskindirektivet, PED og ATEX samt relevante standarder.
Rådgivning om Offshore: Olie, Gas og Vind

Maskinsikkerhed ApS rådgiver både store og små virksomheder, lige fra den største koncern til den mindste smedevirksomhed.

Læs om dine rådgivningsmuligheder, og bestil en konsulent

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om bl.a. ændringer på standarder, vores nye kurser og andet branchenyt
Loading

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på telefon 44 47 31 56
eller skriv til info@maskinsikkerhed.dk
Få et godt råd gratis.
Meget kan ordnes på 5 minutter.