Risikovurdering

Maskinsikkerhed har hjulpet mange maskinfabrikanter og brugervirksomheder med at lave risikovurderinger, og vi har oplært mange i at udføre risikovurdering.

Vi bruger normalt både kravene i Maskindirektivet og uddrag af relevante standarder (inkl. DS/EN ISO 12100:2011 Risikovurdering) samt en af flere forskellige modeller, som vi selv har udviklet.

Disse modeller er baseret på vores erfaring fra vores ansættelse i Arbejdstilsynet samt flere hundrede risikovurderinger, hvoraf mange er diskuteret med både danske og udenlandske myndigheder. Derfor kan vi love, at vores risikovurderinger overholder Arbejdstilsynets krav.

Vi hjælper fabrikanter undervejs i designfasen, og hvis fabrikanten hurtigt skal kunne fremvise en risikovurdering. Vi hjælper også brugere med lave risikovurdering før, under og efter ombygning/ændringer/sammenbygning, og vi kan bruge den viden til at indkøbe bedre maskiner.

Vi kan også lære jer selv at udføre risikovurderinger. Vi har undervist rigtigt mange maskinfabrikanter og brugervirksomheder, ligesom vi fast underviser på Dansk Standards kurser i risikovurdering.

Hos maskinfabrikanter er det normalt medarbejderne i tegnestuen/teknisk afdeling, og i produktionsvirksomhederne normalt den tekniske stab; herunder smede og elektrikere, som vi lærer at risikovurdere deres små ændringer og sammenbygninger.

Læs om vores programmer til risikovurdering

Maskinsikkerhed ApS rådgiver både store og små virksomheder, lige fra den største koncern til den mindste smedevirksomhed.

Læs om dine rådgivningsmuligheder, og bestil en konsulent

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om bl.a. ændringer på standarder, vores nye kurser og andet branchenyt
Loading

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på telefon 44 47 31 56
eller skriv til info@maskinsikkerhed.dk
Få et godt råd gratis.
Meget kan ordnes på 5 minutter.