Søg nu: Millionpulje til forbedring af sikkerhed og ergonomi

Reducer risikoen for ulykker, med tilskud på 80 %

Maskinsikkerhed ApS har hjulpet flere kunder til at få 80 % tilskud til opgaver med ulykkesforebyggelse i små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper jer med ansøgningen og ind til videre er alle vores ansøgninger er bevilget.

Sådan søger du

Vi hjælper jer med ansøgningen. Har du en idé til hvor der er mulighed for at reducere ulykker eller nedsætte den ergonomiske belastning ved fx automatisering, kan du ringe til Maskinsikkerheds Hans Morten Henriksen på tlf.: 2210 0671 eller skrive til hmh@maskinsikkerhed.dk Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvilke opgaver kan du søge tilskud til?

De godkendte projekter har omfattet (inkl. uddannelse og træning):

Loading

Hvem kan søge?

Kunderne har været 2-mandsvirksomheder, små og mellemstore produktionsvirksomheder, maskinfabrikanter og servicevirksomheder.

For at få tilskuddet skal virksomheden have max 100 ansatte på virksomhedens P-nummer; dvs. større virksomheder kan også få på deres mindre enheder. Virksomheden må max have fået DKK 1,5 millioner i offentligt tilskud over de sidste 3 år.

Hvad dækker tilskuddet?

Der gives tilskud til Maskinsikkerheds rådgivning, og til max 3 måneders leje af udstyr, men ikke til andre omkostninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om bl.a. ændringer på standarder, vores nye kurser og andet branchenyt
Loading

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på telefon 44 47 31 56
eller skriv til info@maskinsikkerhed.dk
Få et godt råd gratis.
Meget kan ordnes på 5 minutter.