Viser alle 7 resultater

 • CE-mærkning l-lll: Kursuspakke med rabat

  DKK 8.600,00

  Denne kursuspakke indeholder vores tre kurser i CE-mærkning; Introduktion til CE-mærkning (I), CE-mærkning af maskiner og anlæg (II) og Lær at skrive en risikovurdering jf. Maskindirektivet (III). Ved at tage alle tre kurser er du godt dækket ind til selv at begynde på at lave dine risikovurderinger, erklæringer og anden dokumentation.

  Early Bird: 10% rabat i januar 2020

  View Product
 • Brugsanvisninger jf. Maskindirektivet og ISO 20607

  DKK 12.500,00

  Lær at opfylde kravene fra Maskindirektivet og ISO 20607 til maskinens brugsanvisning. På kurset gennemgås krav fra Maskindirektivet, ISO 20607 og andre standarder kombineret med øvelser/gruppeopgaver, hvor du kommer igennem formulering af tekster til opfyldelse af kravene.

  Kurset holdes over 2 dage og prisen inkluderer hotel og forplejning.

  View Product
 • Gratis webinar: Alle maskiners brugsanvisninger skal opdateres fra 1. april 2020

  Maskindirektivets minimumskrav til brugsanvisninger er angivet i standarden DS/EN ISO 20607 Sikkerhedskrav til maskiners brugsanvisning, der blev harmoniseret med virkning for alle nye maskiner leveret efter 1. april 2020, i hele EU/EØS.

  Maskinsikkerhed ApS’ Hans Morten Henriksen har været meget aktiv i udarbejdelsen af standarden, og vil på et gratis webinar for maskinfabrikanter og maskinbrugere gennemgå betydningen, væsentligste nye krav, angive løsninger og problemer, besvare spørgsmål mv.

  Dato: 28. april 2020 (afholdt )

  Tidspunkt: 10.00 -11.00

  Læs mere
 • Online kursus i brugsanvisninger (webinar/dialog/øvelser)

  DKK 9.800,00

  Standarden DS/EN ISO 20607 Maskinsikkerhed – Maskiners brugsanvisning er harmoniseret pr. 1. april 2020. Dette betyder at jeres brugsanvisninger skal overholde nye krav. På dette 2-dages online kursusforløb lærer du om det grundlæggende regelgrundlag for maskiner og proceduren for CE-mærkning samt om maskinfabrikantens ansvar og pligter i forhold til brugsanvisninger.

  Programmet omfatter Maskindirektivets krav til maskiners brugsanvisninger, standarder, brugsanvisningers indhold jf. DS/ EN ISO 20607, krav fra andre B-standarder mm.

  Kurset afsluttes med eksamen

  Max 10 deltagere

  View Product
 • El på maskiner: Kursuspakke med rabat

  DKK 17.505,00 DKK 14.040,00

  Denne kursuspakke omfatter kurserne Elektrisk udstyr på maskiner I, Design af tavler til maskiner og Elektrisk udstyr til maskiner II fordelt på i alt 5 kursusdage. Med kursuspakken vil du blive i stand til at løse opgaverne med at designe det elektriske system på maskiner – både hos maskinfabrikanten, der skal specificere design af maskiner og tavler, som tavlebygger og som en brugervirksomhed, der selv tager ansvar for specifikation og design af maskiners elektriske system.

  View Product
 • Design og validering af sikre styringer l-lll: Kursuspakke med rabat

  DKK 12.000,00

  Gennem tre kurser med en grundig og praktisk tilgang med øvelser føres du igennem begreber og metoder for design, dokumentation og validering af sikre styresystemer til maskiner. Maskinsikkerhed ApS’ pc-program SIK-DOK, der strukturerer arbejdet med dokumentation og validering, indgår i undervisningen og udleveres på modul 2.

  Early Bird: 10% rabat i januar 2020

  View Product
 • ATEX l-ll (Kursuspakke med 15 % rabat)

  DKK 7.800,00 DKK 6.630,00

  ”Introduktion til ATEX-reglerne” og ”Lær at skrive ATEX-APV.”

  Du får viden om reglerne for indretning og anvendelse af maskiner, anlæg og installationer i eksplosionsfarlige områder, om regler og metoder til zone-klassifikation og om CE-mærkning og dokumentationskrav til EX-materiel. Desuden krav og indhold i ATEX-APV, zone-klassificering, eliminering/begrænsning af zoner, valg af materiel samt udarbejdelse af arbejdstilladelser i ATEX-områder.

  View Product