Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en gratis skabelon til risikovurdering.Loading

Bliv sagkyndig i eftersyn af tekniske hjælpemidler

Tag et kursus og bliv sagkyndig i eftersyn af tekniske hjælpemidler. Efter kurset vil du kunne gennemføre et lovpligtigt eftersyn. Du lærer lovgrundlag og regler for eftersyn at kende. Du vil komme til at vide, hvordan et kontrolskema skal opbygges, og hvilken dokumentation der skal udføres.

Gå direkte til tilmelding
Sagkyndig: Eftersyn af elektriske hjælpemidler

Elektrisk håndværktøj og andre tekniske hjælpemidler skal efterses efter et fastsat tidsinterval, afhængigt af det konkrete produkt og hvordan det bruges.

Se pris og dato
Sagkyndig: Eftersyn af maskiner og udstyr til lager

Maskiner og udstyr til lager skal efterses efter et fastsat tidsinterval, afhængigt af det konkrete produkt og hvordan det bruges.

Se pris og dato
Sagkyndig: Eftersyn af Værkstedsmaskiner

Værkstedsmaskiner og deres tilbehør skal efterses efter et fastsat tidsinterval, afhængigt af det konkrete produkt og hvordan det bruges.

Se pris og dato
Sagkyndig: Eftersyn af personligt sikkerhedsudstyr

Personligt sikkerhedsudstyr skal efterses efter et fastsat tidsinterval, afhængigt af det konkrete produkt og hvordan det bruges.

Se pris og dato
Sagkyndig: Eftersyn af portalkraner

På kurset vil Arbejdstilsynets krav og anmeldelsespligt for kraner og taljer blive gennemgået. Endvidere vil vi gennemgå regler og krav til prøvebelastning.Vi laver en teoretisk gennemgang af de enkelte dele der skal efterses på kranen, samt under hvilke betingelser de enkelte dele kan godkendes eller skal kasseres. Vi vil også komme ind på løfteåg og bæremidler- så som rundsli- på kurset..

Se pris og dato
Sagkyndig: Eftersyn af lastbilkraner

I dette kursus tages udgangspunkt i eftersyn af mobilkraner og at det udstyr der bruges til løft med mobilkraner. Kurset giver teoretisk indblik af hvad der skal efterses samt hvordan eftersynet planlægges.

Se pris og dato