Viser alle 3 resultater

 • Webinar: Aflevering af maskiner under Corona (AFHOLDT d. 21. januar 2021)

  Få gode råd til hvordan du kan minimere risici omkring maskinaflevering under Corona på vores gratis webinar 21. januar 2021

  Tidspunkt: 14.00 (45 minutter.)

  Målgruppe: Maskinfabrikanter, maskinbrugere og montagefirmaer.

  I de særlige omstændigheder, vi befinder os i her under Corona og nedlukning, kan det være en udfordring at få afleveret maskiner til kunden. Det kan fx hænde at fabrikanten ikke kan have egne folk på stedet. Ofte er man så nødt til at stole blindt på kunden, evt. bruge video-optagelser/VR eller lignende.

  Fabrikanten har ansvaret
  Men når fabrikanten overdrager sin EF/EU-Overensstemmelses-erklæring står fabrikanten inde for at alle forhold fra risikovurdering/validering/brugsanvisning vedr. den endelige udformning af maskinen/maskinanlægget er opfyldt. Dvs. køber udfører opgaverne, men det er stadig fabrikantens ansvar, hvis der sker ulykker eller der opstår andre problemer.

 • Webinar: Maskindirektivets afløser er på vej (AFHOLDT d.16. juni 2021)

  EU-Kommissionen har sidst i april udsendt forslag til Maskindirektivets afløser i form af ”Forslag til Forordning om maskinprodukter”.

  Tidspunkt: 14:00 (1 time)

  Maskinsikkerhed ApS’ direktør Hans Morten Henriksen vil  kort orientere om, hvad vi allerede nu ved om den kommende Maskinforordning, og hvad vi forventer der vil komme til at ske; forventet tidsplan, hovedelementer fra forslaget og hvor der kan forventes justeringer.

  Webinaret er afholdt. Se videoen her

 • Webinar: Nyt om ansvar vedr CE-mærkning af maskiner. (AFHOLDT d. 8 september 2021)

  EF-Overensstemmelseserklæring for maskiner: Hvor placeres ansvaret?

  Tidspunkt: 14:00 (45 minutter)

  Maskinsikkerhed ApS’ direktør Hans Morten Henriksen ser frem til på det gratis webinar at fortælle dig om ansvarsstyring – hvad vi vurderer der af nyt, og hvordan du kan/skal forholde dig.

  Se det optagede webinar her