Maskinsikkerhed og CE-mærkningMaskinsikkerhed ApS er Danmarks største udbyder af kurser inden for Maskinsikkerhed og CE-mærkning. Se vores udvalg af åbne kurser herunder eller ring til os for at få en skræddersyet løsning.

Gå direkte til tilmelding

Se kurser og datoer

.
CE-Mærkning, Maskindirektivet og sikre maskiner: Del 1. Introduktion til CE-Mærkning

Kurset er en grundig introduktion til CE-mærkning af maskiner, regler og krav, brug af standarder, risikovurdering, brugsanvisning, teknisk dossier og erklæringer.

Se pris og dato
CE-Mærkning, Maskindirektivet og sikre maskiner: Del 2. CE-mærkning af maskiner og anlæg

På dette kursus får du et rigtigt godt kendskab til regelgrundlaget for indretning af maskiner og CE-mærkning.

Se pris og dato
CE-Mærkning, Maskindirektivet og sikre maskiner: Del 3. Lær at skrive en risikovurdering

Praktisk kursus i skrivning af risikovurdering jfr. Maskindirektivet og standarden DS/EN ISO 12100: Risikovurdering og risikonedsættelse.

Ved samlet køb af CE-Mærkning, Maskindirektivet og sikre maskiner l - lll koster pakken 8.600 DKK (ca. 20 % rabat). Anden og tredje del kan tages i vilkårlig rækkefølge. Kurser kan også tages enkeltvis, hvis man har de rette forkundskaber.

Se pris og dato
Risikovurdering af ændringer på maskiner og anlæg

Risikovurdering af ændringer på maskiner og anlæg Kurset er en grundig introduktion til risikovurdering af ændringer, regler og krav, brug af standarder, samt ændring af brugsanvisning, teknisk dossier og erklæringer.

Se pris og dato
Den årlige opdatering på Maskindirektivet og standarder

Maskinsikkerhed ApS tilbyder et årligt opdateringskursus for dig der har ansvar for at holde dig selv og din virksomhed opdateret på Maskindirektivet, relevante standarder, andre direktiver, afgørelser og andet relevant nyt. For hver relevant ændring eller nyhed, der er, gives en grundig orientering, herunder baggrund, indhold og den praktiske betydning, f.eks. hvad skal I gøre anderledes

Se pris og dato
CE-mærkning af bygningsautomatik

På dette kursus lærer du at afgøre, hvad der skal CE-mærkes, hvornår og efter hvilke regelsæt (Maskindirektiv, LVD og/eller Byggevareforordningen), når det drejer sig om bygningsautomati

Se pris og dato
CE- mærkning af elektriske møbler

Kurset er en grundig introduktion til CE-mærkning af møbler der er forsynet med akuatorer. Du lærer om, regler og krav, brug af standarder, risikovurdering, brugsanvisning, opbygning af det teknisk dossier og erklæringer.

Se pris og dato