El på maskiner - kursusrække med afsluttende eksamen (frivillig)

Vi har samlet en kursuspakke på nedenstående tre kurser i "El på maskiner". Kursuspakken kan afsluttes med en frivillig eksamen. Tager man alle tre kurser ydes en samlet rabat på 20%.

Ved at tage alle tre kurser, vil du, med de rette forudsætninger, være i stand til at løse opgaverne med at designe det elektriske system på maskiner: Både hos maskinfabrikanten, der skal specificere design af maskiner og tavler, som tavlebygger og som en brugervirksomhed, der selv tager ansvar for specifikation og design af maskiners elektriske system.

Kurserne kan også tages uafhængigt af hinanden.Gå direkte til tilmelding

Køb kursuspakke i el med 20% rabat
DS/EN 60204-1: Design af maskiners elektriske system

Kurset omfatter dækningsområde og anbefalinger til, hvordan standarden kan og bør anvendes samt udarbejdelse af en fyldestgørende og korrekt specifikation af både el-tavler og udstyr samt forbindelser på selve maskinen.

Se pris og dato
Design af tavler til maskiner DS/EN 61439-1/-2

På kurset får du en gennemgang af standarden DS/EN 61439 -1/-2 for Lavspændingstavler med fokus på kravene til omfang og udførelse af designverifikation og rutineverifikation, og på ændringer i forhold til den gamle standard DS/EN 60439 (ophævet 2014).

Se pris og dato
Sikker el på maskiner: Når DS/EN 60204-1 ikke er nok

For at kunne lave et komplet elektrisk design skal kravene i DS/EN 60204-1 suppleres med krav fra f.eks. standarderne om nødstop, skærme, tvangskoblingsanordninger (lågekontakter), forhindring af utilsigtet start, fjernstyring/fjernadgang, sikre styresystemer m

Se pris og dato