photo_2020-11-20_10-41-15

Robot-sikkerhed konsulentstilling

Maskinsikkerhed ApS søger ingeniør/maskinmester eller lign med dokumenteret erfaring i maskinsikkerhed og CE-mærkning af robotter

Vi har rigtigt travlt med at rådgive både de mindste og de allerstørste virksomheder i Danmark, om sikkerhed ved robotter, både traditionelle og collaborative, AGVer og lignende. Arbejdssted: Odense eller Kolding.

Du skal kunne rådgive på alle niveauer hos vores kunder og have overblik til at sige ”nu er robotten sikker”. Kunderne fortjener klare svar. Vi kalder det løsninger med ansvar.

For stillingen gælder:

Vores nye kollega vil:


 • Udarbejde risikovurderinger, teknisk dossier og anden dokumentation
 • Rådgive vores kunder i valg af sikkerhedsløsninger & dokumentation – også i løsninger hvor der kræves dybt kendskab til gældende direktiver & standarder
 • Deltage i opgaveløsninger sammen med vores andre konsulenter
 • Repræsentere os i arbejdet med næste generation af sikkerhedsstander (S-850)

Du har:


 • Arbejdet med skrivning af risikovurderinger, eller have lignende kompetence
 • Erfaring med arbejde med direktiver og standarder
 • Solid baggrund med robotter/automatiske maskiner fra industri, myndighed, leverandør, undervisning eller lign
 • Ønske om at være en meget højt fagligt kvalificeret konsulent
 • Ønske om at kunne yde konkrete løsninger på vores kunders problemer

Kan du også noget af følgende, er det bare et plus:


 • El og sikre styringer
 • Undervisning
 • Standardisering

Om dig:

Du har allerede et højt fagligt niveau, er systematisk og løsningsorienteret og kan optræde med autoritet. Du kan måske ikke alt hvad vi har brug, men jobbet kræver at du kan og vil lære, så du med tiden bliver en anerkendt specialist. Du både taler og skriver rigtigt godt dansk, og også gerne engelsk.


Om os:

Vi er Danmarks førende rådgiver indenfor maskinsikkerhed og CE-mærkning, og vi er i hastig udvikling. Hos os møder du hver morgen til et frit, udviklende og inspirerende arbejdsmiljø. Derfor kan du også regne med at kollegerne vil oplære dig i netop det, du står og mangler. I Maskinsikkerhed ApS sætter vi nemlig pris på en meget høj faglig profil. Du kan forvente masser af udfordringer samt støtte fra dine kolleger og mindre rejseaktivitet primært i Danmark.

Hvis du synes jobbet lyder interessant, kan du gå ind på vores hjemmeside www.maskinsikkerhed.dk og læse, hvad vi laver i hverdagen. Du kan også ringe til direktør Hans Morten Henriksen på telefon 2210 0671.

Send en kort ansøgning med CV til hmh@maskinsikkerhed.dk eller til Maskinsikkerhed ApS, Lejrvej 17, 3500 Værløse. Mærk ansøgningen Stilling som robotkonsulent.

Ansøgningsfrist: 8. december 2020, hvorefter samtalerne indledes. Men da vi altid er på udkig efter kompetente folk, er ansøgninger altid velkomne, også til vores andre afdelinger.

Tiltrædelse: 1. februar 2021 eller før, men vi venter også gerne på den rette.

Maskinsikkerhed er et rådgivende ingeniørfirma, som hjælper store og små virksomheder med sikkerhed, regler og lovkrav. Vi er et hold på 24 mand – fra 25 til 79 år – som kender den verden fabrikanter, forhandlere og operatører lever i. Derfor leverer vi kompetent rådgivning, når det eksempelvis drejer sig om CE-mærkning og personsikkerhed ved maskiner og anlæg. Derudover er vi stærke på områderne undervisning, eksplosionssikring og ATEX, robotter og automatiske anlæg, el på maskiner, sikre styresystemer, tryk, ergonomisk maskindesign mv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om jobmuligheder, ændringer på standarder, vores nye kurser og andet branchenyt.
Loading

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på telefon 44 47 31 56
eller skriv til info@maskinsikkerhed.dk
Få et godt råd gratis.
Meget kan ordnes på 5 minutter.