Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en gratis skabelon til risikovurdering.Loading

Juniorkonsulenter til hhv Værløse og Aalborg

Brænder du for maskinsikkerhed? Det gør vi. Vi har rigtigt travlt med at rådgive både de mindste og de allerstørste virksomheder i Danmark. Derfor søger vi en juniorkonsulent med baggrund som maskinmester, ingeniør, el-installatør eller lignende, yngre eller nyuddannet.

Vores nye kollega skal (efter den fornødne oplæring):

  • Udarbejde risikovurderinger, teknisk dossier, instruktioner og anden dokumentation
  • Rådgive om mangler og løsninger ved sikker indretning af maskiner
  • Rådgive om maskinsikkerhed
  • Deltage i opgaveløsninger sammen med vores andre konsulenter

Vores nye konsulenter skal have:

  • Ønske om at være en meget højt fagligt kvalificeret konsulent
  • Ønske om at kunne yde konkrete løsninger på problemer
  • Lyst til at lære meget, meget hurtigt
Vores nye medarbejder:

Skal have ønske om at blive specialist i maskinsikkerhed og CE-mærkning. Du skal kunne analysere problemerne og have det faglige fundament og overblik til at kunne tilgodese sikkerhed og produktivitet i en og samme løsning. Gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk.

Som person er du:

Du er social og en god kollega med et godt humør, der er i stand til at bevare overblikket i en travl hverdag. Du kan arbejde selvstændigt, er udadvendt og forstår at yde kunden løsninger og den gode oplevelse. Du har et naturligt drive og forstår at afslutte dine opgaver inden for deadline. Du er en holdspiller med dine kolleger, og har lyst til at byde ind med udveksling af viden og erfaringer.

Om os:

Vi er Danmarks førende rådgiver indenfor maskinsikkerhed og CE-mærkning, og i hastig udvikling. Hos os møder du hver morgen til et frit, udviklende og inspirerende arbejdsmiljø. Derfor kan du også regne med at blive oplært i netop det, du står og mangler. I Maskinsikkerhed ApS sætter vi nemlig pris på en meget høj faglig profil. Du kan forvente masser af udfordringer samt støtte fra dine kolleger og mindre rejseaktivitet primært i Danmark.

Hvis du synes jobbet lyder interessant, kan du gå ind på vores hjemmeside www.maskinsikkerhed.dk og læse, hvad vi laver i hverdagen. Du kan også ringe til direktør Hans Morten Henriksen på telefon 2210 0671. Send en kort ansøgning med CV til hmh@maskinsikkerhed.dk eller til Maskinsikkerhed ApS, Lejrvej 17, 3500 Værløse. Mærk ansøgningen stilling som juniorkonsulent, Værløse eller Aalborg. Ansøgningsfrist: 22. august 2019, hvorefter samtalerne indledes. Men da vi altid er på udkig efter kompetente folk, er ansøgninger altid velkomne.

Tiltrædelse: 1. september 2019, men jo før jo bedre. Og vi venter gerne lidt længere på den rette. Så send gerne ansøgning hurtigt: Når vi har nogle egnede kandidater, starter jobsamtalerne.

Maskinsikkerhed er et rådgivende ingeniørfirma, som hjælper store og små virksomheder med sikkerhed, regler og lovkrav. Vi er et hold på 20 mand – fra 25 til 78 år – som kender den verden fabrikanter, forhandlere og operatører lever i. Derfor leverer vi kompetent rådgivning, når det eksempelvis drejer sig om CE-mærkning og personsikkerhed ved maskiner og anlæg. Derudover er vi stærke på områderne undervisning, eksplosionssikring og ATEX, robotter og automatiske anlæg, el på maskiner, sikre styresystemer, tryk, ergonomisk maskindesign mv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om jobmuligheder, ændringer på standarder, vores nye kurser og andet branchenyt.
Loading

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på telefon 44 47 31 56
eller skriv til info@maskinsikkerhed.dk
Få et godt råd gratis.
Meget kan ordnes på 5 minutter.