Design uden navn (1)

Vil du arbejde med maskinsikkerhed inden for brancher som P2X, robotter, vindindustrien og medicinalindustrien?

Maskinsikkerhed ApS er Danmarks stærkeste hold inden for CE-mærkning af maskiner og procesanlæg. Vores kunder findes i alle industrier og omfatter både iværksættere og nogle af landets største virksomheder: P2X, robotter, vind, energi, medicin, forsyning og almen industri.

Vores opgaveportefølje vokser og vi vil gerne have flere nyuddannede med teknisk baggrund hos os på kontoret i Værløse.

Om dig:

  • Du har en teknisk uddannelse, ingeniør – maskinmester – elinstallatør eller tilsvarende
  • Du har lyst til at lære at omsætte krav fra love, direktiver og standarder – og fortolke kravene herfra til praktiske og produktionsvenlige løsninger
  • Du kan lide at løse andres problemer
  • Du har let ved at formulere dig skriftligt – både på dansk og engelsk
  • Du har et mål om at lære endnu mere og om at blive ved med at lære

Om dine arbejdsopgaver (efter den nødvendige oplæring):

  • Finde løsninger på maskinsikkerhed / el på maskiner og sikre styresystemer
  • Udarbejde dokumentation i henhold til direktiver og standarder
  • Udarbejde risikovurderinger efter Maskindirektivet
  • Rådgive vores kunder i valg af sikkerhedsløsninger og dokumentation – også i løsninger hvor der kræves dybt kendskab til gældende direktiver og standarder
  • Bruge din faglighed i samarbejdet med dine kolleger

Du kan måske ikke alt, hvad vi har brug for, men jobbet kræver, at du kan og vil lære, så du med tiden bliver en anerkendt specialist. Du taler dansk flydende og kan udarbejde faglige dokumenter på både dansk og engelsk.

Om os:

Vi arbejder hver dag med at rådgive vores kunder om maskinsikkerhed og CE-mærkning i næsten alle brancher: Grøn energi, vind, medicin, fødevarer, byggematerialer og meget andet. Vi udarbejder gode sikringsløsninger og dokumentation for maskiner – risikovurdering, brugsanvisninger, mm. Vores kunder findes i alle industrier og omfatter både iværksættere og nogle af landets største virksomheder. Den faglige spændvidde er stor – forvent en fagligt udfordrende hverdag. Vi rådgiver fra det organisatoriske niveau til det teknisk operative – vi tager ansvar og er ikke bange for at sige ”nu er alt på plads – maskinen er sikker”. Vi laver løsninger med ansvar.

Vi er Danmarks førende rådgiver indenfor maskinsikkerhed og CE-mærkning, og vi er i hastig udvikling. Vi er repræsenteret i det internationale standardiseringsarbejde inden for EN ISO 12100, EN 60204-1, EN ISO 13849-1/-2, EN ISO 13850, EN ISO 20607 mv. Hos os er viden er ikke noget man holder for sig selv, men noget man deler med kollegaerne. I Maskinsikkerhed ApS sætter vi pris på en meget høj faglig profil. Du kan forvente masser af udfordringer samt støtte fra dine kolleger og mindre rejseaktivitet primært i Danmark.

Det ekstra plus:

Vi skaber stillingen til dig. Kan du allerede risikovurdere jfr Maskindirektivet eller har du et ønske om arbejde med de områder, så er Maskinsikkerhed ApS det rette sted for dig, for her kan du få mulighed for at pleje fagligheden.

Lokation: Hovedkontor, Maskinsikkerhed ApS, Lejrvej 17, 3500 Værløse

Hvis du synes jobbet lyder interessant, kan du gå ind på vores hjemmeside www.maskinsikkerhed.dk og læse om, hvad vi laver i hverdagen. Du kan også ringe til direktør Hans Morten Henriksen på telefon 2210 0671.

Send en kort ansøgning med CV til hmh@maskinsikkerhed.dk eller til Maskinsikkerhed ApS, Lejrvej 17, 3500 Værløse. Mærk ansøgningen Stilling som juniorkonsulent.

Ansøgningsfrist: 10. maj 2023, men samtalerne indledes så snart der er egnede kandidater. Da vi altid er på udkig efter kompetente folk, er ansøgninger altid velkomne, også til vores andre afdelinger.

Tiltrædelse: 1. juli 2023 eller før, men vi venter også gerne på den rette.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på telefon 44 47 31 56
eller skriv til info@maskinsikkerhed.dk
Få et godt råd gratis.
Meget kan ordnes på 5 minutter.