Søg nu: Millionpulje til forbedring af sikkerhed og ergonomi
27 september, 2022
UKCA-mærkning er udsat i endnu to år
14 november, 2022
Søg nu: Millionpulje til forbedring af sikkerhed og ergonomi
27 september, 2022
UKCA-mærkning er udsat i endnu to år
14 november, 2022

Safexpert version 9.0 på trapperne -Spændende nyt for alle, der arbejder med Safexpert.

Den 10. november på Maskinsikkerheds Safexpert-Forum vil Christian Frick fra IBF Solutions løfte sløret for de væsentligste af de mange forbedringer og nye features, der kommer med den nye version af Safexpert.

IBF Solutions skriver selv i indledningen til beskrivelsen af version 9.0:

Man kan godt glæde sig til den nye version 9.0. Selv om der kommer mange nye features, vil brugerne opleve en nem og glidende overgang til den nye version uden at det vil ændre normale arbejdsgange. Vi har lagt store bestræbelser i at lave en ny moderne og intuitiv brugergrænseflade, mens kernefunktionerne såsom risikovurdering og vejledninger til CE har fået en ansigtsløftning, men kan bruges nøjagtigt som hidtil.

Af nye features nævner de:

Nyt personligt Dashboard, opgradering af StandardsManager og Safexpert Knowlegde Base, adskillige nye features og funktioner, integration til IBF shop, Safexpert Solution Library og meget mere.

Hvis man arbejder med risikovurderinger og CE-mærkning i Safexpert , er der god grund til at møde op den 10. november og høre mere om detaljerne samt udnytte muligheden for at spørge ind til funktionerne direkte hos eksperten fra IBF Solutions Christian Frick

Det første møde er gratis, derefter 2.800 DKK per møde. Der afholdes 1-2 møder pr år alt efter interesse.

Tilmelding til Safexpert-Forum 10. november her