Introduktion til CE-mærkning (l)
15 august, 2019
Lær at skrive en risikovurdering jf. Maskindirektivet (lll)
15 august, 2019

CE-mærkning af maskiner og anlæg (ll)

kr. 4.800,00

På kurset gennemgår vi regelgrundlaget for indretning af maskiner og anlæg med fokus på sammenbygning hvor der indgår flere maskiner eller delmaskiner. Vi går ind i kravene til indhold i brugsanvisning samt risikovurderingen og kommer dybere ind i brugen af standarder. Krav til indkøb af maskiner i og uden for EØS landene vil blive gennemgået. Til sidst vil der blive gennemgået krav i forbindelse med ombygning hvor der skal skelnes mellem væsentlige ombygninger og ikke væsentlige ombygninger. Kurset vil være en vekslen mellem gennemgange og praktiske øvelser. Varighed 9.00 – 15.30 (Kan variere)

Hvis der ønskes online deltagelse, så kontakt kursus@Maskinsikkerhed.dk

Kursusindhold

• Indhold i brugsanvisning
• Indhold i risikovurdering
• Sammenbygning
• Væsentlige sikkerhed- og sundhedskrav (VSSK)
• Øvelse
• Anvendelse af standarder (udvidet)
• Indkøb af maskiner indenfor/udenfor EØS
• Ombygning/ ændringer af maskiner og anlæg

Pakketilbud

CE-mærkning del I-III tilbydes som en samlet pakke. Ved at tage alle tre kurser er du godt dækket ind til selv at begynde på at lave dine risikovurderinger, erklæringer og anden dokumentation.

Ved samlet køb tilbydes ca. 15 % rabat.

Deltagere

Kurset er for dig, der arbejder med maskiner og/eller deltager i ombygning og sammenbygning af maskiner til produktionslinjer og lign.

Du skal have et basalt kendskab til Maskindirektivet og CE-mærkning, for eksempel ved at have deltaget i vores kursus: ”Introduktion til CE-mærkning”.

Det er en forudsætning for et tilfredsstillende og lærerigt kursusforløb, at kurset ligger i forlængelse af din nuværende viden og kompetencer.

PC medbringes*

Kursusbevis

Efter kurset vil du modtage et digitalt kursusbevis igennem programmet Diplomasafe. Du vil ved tilsendelse af kursusbeviset få oprettet et login til Diplomasafe, så dit bevis altid vil være gemt online og nemt at finde. Du kan også downloade og printe beviset, hvis du ønsker det.