Lær at skrive ATEX-APV
1 juli, 2019
Sagkyndig: Eftersyn af elektrisk håndværktøj og dagligt udstyr
1 juli, 2019

Design af maskiner og udstyr til ATEX-zoner

kr. 4.250,00

Kurset henvender sig til alle, der vil lære at bygge eller ombygge maskiner og komponenter, som skal EX-mærkes og bruges i ATEX-zoner. Endvidere behandles mærkning og tekst på erklæringer i tilbud/kontrakter og brugsanvisninger. Varighed 9.00 – 15.30 (Kan variere)

Dette kursus har ingen fast dato. Der vil blive fundet en dato ved interesse fra 5 deltagere. Hvis du kender nogen der kunne være interesseret i at deltage, så kan vi hjælpes ad med hurtigere at få sat en dato for kurset. Konkakt kursusleder for at tilmelde sig vores interesseliste på 22 10 78 95 eller pbr@maskinsikkerhed.dk.

Kategori:

Kursusindhold

Almindelige maskiner og produkter kan med få ændringer i design og komponentvalg ofte også bruges i ATEX-zoner. På kurset lærer du at bygge maskiner og komponenter, der skal EX-mærkes: Designændringer/komponentvalg så tændkilder elimineres/fjernes, pålidelig ventilation og andre løsninger til forhindring af eksplosion, herunder dokumentation heraf.

Herudover behandles mærkning, tekst på erklæring og hvad der kan/skal skrives i tilbud/kontrakt og brugsanvisning, så du ikke lover mere, end dit produkt kan leve op til.

Deltagere

Kurset er tilrettelagt for maskin- og komponentfabrikanter, der vil lære at bygge maskiner og komponenter, der skal EX-mærkes.

Du forventes at have et grundlæggende kendskab til ATEX-reglerne eksempelvis fra deltagelse i Maskinsikkerhed ApS’ kursus: “Introduktion til ATEX”.

For at kunne holde et højt niveau er kurset udelukkende for fastansatte i produktionsvirksomheder, øvrige kun efter aftale.

Det er en forudsætning for et tilfredsstillende og lærerigt kursusforløb, at kurset ligger i forlængelse af din nuværende viden og kompetencer.