Lær at skrive ATEX-APV
1 juli, 2019
Sagkyndig: Eftersyn af elektrisk håndværktøj og dagligt udstyr
1 juli, 2019

Design af maskiner og udstyr til ATEX-zoner

kr. 4.800,00

Kurset henvender sig til alle, der vil lære at bygge eller ombygge maskiner og komponenter, som skal EX-mærkes og bruges i ATEX-zoner. Endvidere behandles mærkning og tekst på erklæringer i tilbud/kontrakter og brugsanvisninger. Varighed 9.00 – 15.30 (Kan variere)

Dette kursus har ingen fast dato. Der vil blive fundet en dato ved interesse fra 5 deltagere. Hvis du kender nogen der kunne være interesseret i at deltage, så kan vi hjælpes ad med hurtigere at få sat en dato for kurset. Konkakt kursusleder for at tilmelde sig vores interesseliste på 22 10 78 95 eller pbr@maskinsikkerhed.dk.

Kategori:

Kursusindhold

Almindelige maskiner og produkter kan med få ændringer i design og komponentvalg ofte også bruges i ATEX-zoner. På kurset lærer du at bygge maskiner og komponenter, der skal EX-mærkes: Designændringer/komponentvalg så tændkilder elimineres/fjernes, pålidelig ventilation og andre løsninger til forhindring af eksplosion, herunder dokumentation heraf.

Herudover behandles mærkning, tekst på erklæring og hvad der kan/skal skrives i tilbud/kontrakt og brugsanvisning, så du ikke lover mere, end dit produkt kan leve op til.

Deltagere

Kurset er tilrettelagt for maskin- og komponentfabrikanter, der vil lære at bygge maskiner og komponenter, der skal EX-mærkes.

Du forventes at have et grundlæggende kendskab til ATEX-reglerne eksempelvis fra deltagelse i Maskinsikkerhed ApS’ kursus: “Introduktion til ATEX”.

For at kunne holde et højt niveau er kurset udelukkende for fastansatte i produktionsvirksomheder, øvrige kun efter aftale.

Det er en forudsætning for et tilfredsstillende og lærerigt kursusforløb, at kurset ligger i forlængelse af din nuværende viden og kompetencer.

Kursusbevis

Efter kurset vil du modtage et digitalt kursusbevis igennem programmet Diplomasafe. Du vil ved tilsendelse af kursusbeviset få oprettet et login til Diplomasafe, så dit bevis altid vil være gemt online og nemt at finde. Du kan også downloade og printe beviset, hvis du ønsker det.