Opfølgende sagkyndigkursus 
3 december, 2021
Introduktion til Safexpert
25 januar, 2022

Safexpert-Forum

kr. 3.500,00

Maskinsikkerhed ApS har oprettet en netværksgruppe særligt til jer, der arbejder med CE-mærkning og risikovurderinger i Safexpert.

Det første møde er gratis, derefter 2.800 DKK per møde. Der afholdes 1-2 møder pr år alt efter interesse.

Det faglige indhold vil bestå af relevant nyt fra branchen om CE-mærkning, risikovurdering og standarder samt indeholde undervisning i funktioner i Safeexpert.

Dette forum kan blive et værdifuldt fagligt netværk for jer Safexpertbrugere og et godt udgangspunkt for sparring og vidensdeling.

Næste dato: 23. november 2023, Middelfart

Link til program her

Hvis det er første gang I deltager, så skriv venligst en mail med anmodning om at deltage til kursus@maskinsikkerhed.dk

 

 

Kategori:

Safexpert: Professionel software der understøtter CE-mærkning, risikovurdering og håndtering af standarder

Hvis du ønsker at komme i gang med Safexpert og en mere effektiv risikovurdering kan Maskinsikkerhed ApS hjælpe dig på vej. Maskinsikkerhed ApS er distributør af Safexpert i Danmark og kan både hjælpe dig med implementeringen af systemet og med rådgivning og træning i effektiv brug af Safexpert.

Kurser og undervisning

Maskinsikkerhed ApS tilbyder både åbne kurser og skræddersyet undervisning til mere erfarne brugere. Vores 2-dages åbne kursus i Safexpert indeholder en generel introduktion til CE-mærkning samt en grundig gennemgang af de mest anvendte funktioner i Safexpert.

På kurset lærer du bl.a. om effektiv projektstyring, struktureret risikovurdering, dokumenthåndtering og automatisk overvågning af opdatering af standarder.

Kontakt os gerne for at få tilsendt et kursusprogram.