Opfølgende sagkyndigkursus 
3 december, 2021
Introduktion til Safexpert
25 januar, 2022

Gratis intromøde til Safexpert-Forum

kr. 0,00

Maskinsikkerhed ApS har oprettet en ny netværksgruppe særligt til jer, der arbejder med CE-mærkning og risikovurderinger i Safexpert.

Det første møde er gratis og fremover vil der afholdes 1-2 møder pr år alt efter interesse.

Det faglige indhold vil bestå af relevant nyt fra branchen om CE-mærkning, risikovurdering og standarder samt indeholde undervisning i funktioner i Safeexpert.

Dette forum kan blive et værdifuldt fagligt netværk for jer Safexpertbrugere og et godt udgangspunkt for sparring og vidensdeling.

Det første gratis møde vil bl.a. give jer de seneste nyheder om den kommende ny Maskinforordning.

Kursusdagen er dedikeret til: Brugere / kommende brugere af Safexpert

Dato: 10. november 2022

Sted: Kursus- og konferencecenter Severin, Middelfart.

 

Kategori:

Safexpert: Professionel software der understøtter CE-mærkning, risikovurdering og håndtering af standarder

Hvis du ønsker at komme i gang med Safexpert og en mere effektiv risikovurdering kan Maskinsikkerhed ApS hjælpe dig på vej. Maskinsikkerhed ApS er distributør af Safexpert i Danmark og kan både hjælpe dig med implementeringen af systemet og med rådgivning og træning i effektiv brug af Safexpert.

Kurser og undervisning

Maskinsikkerhed ApS tilbyder både åbne kurser og skræddersyet undervisning til mere erfarne brugere. Vores 2-dages åbne kursus i Safexpert indeholder en generel introduktion til CE-mærkning samt en grundig gennemgang af de mest anvendte funktioner i Safexpert.

På kurset lærer du bl.a. om effektiv projektstyring, struktureret risikovurdering, dokumenthåndtering og automatisk overvågning af opdatering af standarder.

Kontakt os gerne for at få tilsendt et kursusprogram.