Safexpert Transition Training (Online course – English)
30 november, 2022
Beskyttet: TEMADAG: Maskindirektivet afløses af Maskinforordningen
19 april, 2023

Konference: Maskindirektivet afløses af Maskinforordningen (AFHOLDT)

kr. 2.400,00

Maskinsikkerhed ApS afholder 4 mini-konferencer med titlen: ”Den kommende Maskinforordning – Hvad skal I gøre anderledes? Og hvornår?”

Konferencer afholdes i Aalborg, Kolding, Odense og i Ballerup.

Maskindirektivet afløses af Maskinforordningen, der blev stemt igennem EU-Parlamentet d. 18. april 2023. Der mangler nu kun ministrenes underskrivningsceremoni, svarende til når en dansk lov mangler dronningens underskrift. De vigtigste nyheder er mere bøvl ved ombygning af maskiner og anlæg, mere skal typeafprøves, mulighed for at slippe for papirbrugsanvisninger, krav til hackersikring, software og maskiner, nye krav til delmaskiner, maskiner med selvudviklende adfærd, kraner og mange andre ændringer, både store og små.

Generelt er det en meget fornuftig opdatering for både fabrikanter og brugere, dog  skal der nu  meget mindre til, før en ombygning bliver til ”en væsentlig ændring”, og dermed kræver en komplet ny CE-mærkning. Det punkt vil medføre mange diskussioner og større omkostninger, og maskinkøbere bør allerede nu indstille sig på de kommende krav.

Hør mere om hvad den nye forordning kommer til at betyde for dig og din virksomhed.

Tidspunkt: 12.30 – 16.00

Når du tilmelder dig nedenfor vil du modtage link og yderligere information pr. mail ca. en uge inden konferencen.

Maskinsikkerhed ApS afholder 4 mini-konferencer med titlen: ”Den kommende Maskinforordning – Hvad skal I gøre anderledes? Og hvornår?”

Konferencer afholdes i Aalborg, Kolding, Odense og i Ballerup.

Maskindirektivet afløses af Maskinforordningen, der blev stemt igennem EU-Parlamentet d. 18. april. Der mangler nu kun ministrenes underskrivningsceremoni, svarende til når en dansk lov mangler dronningens underskrift.

De vigtigste nyheder er mere bøvl ved ombygning af maskiner og anlæg, mere skal typeafprøves, mulighed for at slippe for papirbrugsanvisninger, krav til hackersikring, software og maskiner, nye krav til delmaskiner, maskiner med selvudviklende adfærd, kraner og mange andre ændringer, både store og små.

Tidspunkt: 12.30 – 16.00