Safexpert Online Demo (AFHOLDT)
11 oktober, 2021
Safexpert-Forum
10 januar, 2022

Opfølgende sagkyndigkursus 

kr. 3.450,00

Dette kursus er for dig der har været på et af vores kurser i sagkyndige eftersyn og som ønsker at blive opdateret på de ændringer, der er sket, siden du sidst var afsted.

I år kommer vi ind på ændringer i lovgrundlaget og laver en kort repetition af den praksis, der gælder for eftersynene.

Kort fornyes på periode på 3 år. Du kan få alle dine kort fornyet uanset hvilke emner, du tidligere har været på kursus i.

Kurset varer fra 9.00 – 13.00 og inkluderer frokost.

Kurset kan også tilbydes som online undervisning. Kontakt kursuskontoret for at høre mere.

Bemærk: Der er kun 4 fysiske pladser tilbage på dette hold. Tilmeldinger efter dette vil få tilbudt en plads online, eller en plads på næstkommende kursus (dato ikke fastlagt).

Kursus@maskinsikkerhed.dk

Deltagere

Kurset er for dig, der arbejder med vedligeholdelse og sikkerhed på arbejdspladsen. Du kan fx være håndværker, sløjdlærer, pedel eller handyman m/k, afdelingsleder, sikkerhedsrepræsentant eller kvalitetsansvarlig.

Det er en forudsætning for et tilfredsstillende og lærerigt kursusforløb, at kurset ligger i forlængelse af din nuværende viden og kompetencer.

Kursusbevis

Efter kurset vil du modtage et digitalt kursusbevis igennem programmet Diplomasafe. Du vil ved tilsendelse af kursusbeviset få oprettet et login til Diplomasafe, så dit bevis altid vil være gemt online og nemt at finde. Du kan også downloade og printe beviset, hvis du ønsker det.

Du kan tilkøbe et fysisk sagkyndigkort for 250 kroner der dokumenterer, at du er sagkyndig i kursets emner og godkendt til at gennemføre de tekniske eftersyn. Kortet er gyldigt tre år fra den dag, kurset blev gennemført. Hvis ønskes, skriv til kursus@maskinsikkerhed.dk