Sagkyndig: Eftersyn af robotter og andre programmerbare maskiner
15 august, 2019
Sagkyndig: Eftersyn af personligt sikkerhedsudstyr
15 august, 2019

Sagkyndig: Eftersyn af servicevognes sædvanlige udstyr

kr. 3.150,00

På kurset gennemgås Arbejdstilsynets krav til sædvanligt udstyr i håndværkeres servicevogne, dvs. håndværktøj, løftegrej som løfteåg og bæremidler, stiger, små-maskiner og den sædvanlige værkstedsindretning. Kurset gør dig i stand til selv at gennemføre lovpligtige eftersyn og udfylde den nødvendige dokumentation. Varighed 9.00 – 15.30 (Kan variere)

Dette kursus har ingen fast dato. Der vil blive fundet en dato ved interesse fra 5 deltagere. Hvis du kender nogen der kunne være interesseret i at deltage, så kan vi hjælpes ad med hurtigere at få sat en dato for kurset. Konkakt kursusleder for at tilmelde sig vores interesseliste på 22 10 78 95 eller pbr@maskinsikkerhed.dk.

 

 

Kursusindhold

Lovgivning og regler

Gennemgang af lovgrundlaget for det regelmæssige eftersyn og den sagkyndiges opgaver og ansvar.

Eftersyn af:

  • Bæremidler
  • Løftetilbehør
  • Løfteåg
  • Taljer og spil

Endvidere gennemgås regler og krav til eftersyn af personlige værnemidler og til, hvad du skal opfylde for at kunne have brugsanvisninger for udstyr og kemi med i elektronisk form, fx iPad, mobiltelefon mv.

BEMÆRK: Kurset omhandler ikke de krav, der stilles fra trafikken. Det klares på bilsynet.

Øvelser

Den teoretiske gennemgang suppleres med øvelser, der lærer dig at lave dit eget eftersyn og kontrolskema.

Prøve

Kurset afsluttes med en skriftlig ”multiple choice”-prøve. Der tages hensyn til evt. ordblindhed.

Certifikat

Efter kurset vil du modtage dit eget sagkyndigkort, der dokumenterer, at du er sagkyndig i kursets emner og godkendt til at gennemføre de tekniske eftersyn. Kortet er gyldigt tre år fra den dag, kurset blev gennemført.

Deltagere

Kurset er for dig, der arbejder med kraner på arbejdspladsen.

Det er en forudsætning for et tilfredsstillende og lærerigt kursusforløb, at kurset ligger i forlængelse af din nuværende viden og kompetencer.

Afholdelse

Vi har ikke dette kursus på programmet i øjeblikket, men hvis du og/eller din virksomhed er interesseret, så kontakt os gerne og hør, hvad vi kan tilbyde.