Harmonisering af nye standarder pr. 1 april 2020
6 april, 2020
FarmDroid og Maskinsikkerhed ApS løfter sikkerheden for selvkørende robotter
4 februar, 2021

Webinar: Aflevering af maskiner under Corona (og efter)

Af Hans Morten Henriksen, direktør Maskinsikkerhed ApS. Hans Morten Henriksen har, som eneste danske repræsentant, deltaget aktivt i udarbejdelsen af standarden ISO 20607 Maskiners brugsanvisning sidste 3 år, og har det sidste år afholdt adskillige kurser om brug af standarden.

Få gode råd til hvordan du kan minimere risici omkring maskinaflevering under Corona på vores gratis webinar 21. januar 2021

Målgruppe: Maskinfabrikanter, maskinbrugere og montagefirmaer.

I de særlige omstændigheder, vi befinder os i her under Corona og nedlukning, kan det være en udfordring at få afleveret maskiner til kunden. Det kan fx hænde at fabrikanten ikke kan have egne folk på stedet. Ofte er man så nødt til at stole blindt på kunden, evt. bruge video-optagelser/VR eller lignende.

Fabrikanten har ansvaret

Men når fabrikanten overdrager sin EF/EU-Overensstemmelses-erklæring står fabrikanten inde for at alle forhold fra risikovurdering/validering/brugsanvisning vedr. den endelige udformning af maskinen/maskinanlægget er opfyldt. Dvs. køber udfører opgaverne, men det er stadig fabrikantens ansvar, hvis der sker ulykker eller der opstår andre problemer.

Download datablad om aflevering af maskiner

 • Download her
 • Download datablad om CE-FORUM

 • Download her
 • Kontakt os for at få tilsendt PowerPoint præsentationen fra webinaret

  Hans Morten Henriksen

  hmh@maskinsikkerhed.dk

  Eller

  Mobil: +45 22 10 06 71