FarmDroid og Maskinsikkerhed ApS løfter sikkerheden for selvkørende robotter
4 februar, 2021
Webinar 16. juni 2021: Den kommende Maskinforordning
25 maj, 2021

Webinar: CE-FORUM inkl. foredrag om Brexit og UKCA

For at kunne hjælpe vores danske kunder med rådgivning om salg af maskiner og andre produkter på det britiske marked efter Brexit, har Maskinsikkerhed ApS indgået en aftale med vores britiske kollega konsulentfirmaet ”Ensure” www.ensure.net.

Martin Keay fra Ensure har arbejdet i samme standardiseringsgrupper som Hans Morten Henriksen gennem 20 år og har gode kontakter til både de britiske myndigheder og til British Standards Institute, der desuden også er blandt Ensures større kunder.

I Maskinsikkerhed ApS’ netværksgruppe CE-Forum afholdes der 2. marts 2021 et online to-timers indlæg om Brexit, hvor Martin Keay fortæller om Storbritanniens regler for maskiner efter Brexit, og hvad du skal gøre når du sælger maskiner derover. Der er desuden plads til spørgsmål.

Husk at første møde i CE-Forum er gratis. Vil du vide mere om CE-Forum, og hvordan du kan deltage, kan du læse mere her. Fremover vil du som Maskinsikkerhed ApS’s kunde kunne stille spørgsmål vedrørende Brexit, og de vil blive besvaret med assistance fra Ensure.

Få svar på dine spørgsmål om salg af maskiner til UK efter Brexit